2.7 C
București
2023 noiembrie 30

Principalii lideri militari Hamas au fost ucisi in raidurile aeriene israeliene

RECOMANDARI

- Advertisement -

Liderul aripii militare Hamas, Bassem Issa a fost ucis alaturi de alti comandanti de rang inalt din miscarea islamista shiita care controleaza Fasia Gaza. Miercuri, Brigada Ezzedine al-Qassam, aripa armata a Hamas, a laudat “curajul martirilor care s-au jertfit pentru eliberarea Palestinei de sub ocupatia israeliana”.

Serviciul israelian de securitate Shin Beth a prezentat un raport in care anunta ca in afara de comandantii ucisi in raidurile aviatiei, militarii israelieni l-au ucis si pe Jamaa Tahla, mana dreapta a lui Mohammed Seif, numarul unu in aripa armata a miscarii Hamas, impreuna cu Gamal Zabda, seful dezvoltarii capacitatilor tehnologice ale miscarii, si pe Khazem Khatib, conducatorul departamentului de inginerie al Hamas.
Serviciile israeliene anunta ca au ucis in total aproximativ alti „zece” oficiali din cadrul Hamas, dar si militari din Jihadul Islamic, a doua cea mai importanta grupare islamista armata din Fasia Gaza, intr-o serie de atacuri aeriene, incepand de luni seara.

- Advertisement -

PE ACELASI SUBIECT

Ultimele stiri

Facebook