28 C
București
2023 septembrie 29

Mii de oameni protesteaza in Ucraina dupa ce un primar a fost rapit de soldatii rusi

RECOMANDARI

- Advertisement -

Mii de oameni protesteaza in Melitopol si cer eliberarea primarului Ivan Fedorov, care a fost rapit de soldatii rusi, pe motiv ca a refuzat sa coopereze cu invadatorii, potrivit digi24.ro.

Rapirea lui Ivan Fedorov este o „crima impotriva democratiei”, a declarat presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. In zona a fost intrerupt accesul la internet, pentru ca oamenii care protesteaza sa nu poata lua legatura intre ei, iar amploarea manifestatiei sa fie impiedicata. Oamenii au iesit sa protesteze dupa ce au aflat ca primarul a fost luat pe sus de ocupantii rusi si dus intr-un loc necunoscut.

El e acuzat de separatisti ca ar fi autorul unor crime contra comunitatii rusofone. In fapt, primarul primarului Ivan Fedorov a incercat sa pastreze functionarea administratiei locale, chiar daca orasul a fost ocupat saptamana trecuta de trupele ruse. Oamenii au iesit sa protesteze dupa ce au aflat ca primarul a fost luat pe sus de ocupantii rusi si dus intr-un loc necunoscut.

El e acuzat de separatisti ca ar fi autorul unor crime contra comunitatii rusofone. In fapt, primarul primarului Ivan Fedorov a incercat sa pastreze functionarea administratiei locale, chiar daca orasul a fost ocupat saptamana trecuta de trupele ruse.

- Advertisement -

PE ACELASI SUBIECT

Ultimele stiri

Facebook