Comunismul s-a mutat in Occident

24

Poate ca mai mult ca niciodata, astazi, trebuie sa definim cat mai amplu ce inseamna dreapta suverana si stanga globalista, intrucat suntem parte a unui conflict epic, in urma careia se va stabili noua ordine mondiala gandita pentru urmatorul secol. Sa incepem simplu, filosofia dreptei traditionale statueaza statul national, promotor al filosofiei libertatii, constituit pe bazele fundamentale ale religiei, culturii, traditiei si democratiei participative! Dar poate, cel mai de pret deziderat al Dreptei este meritocratia, adica o societate in care cei mai buni si competitivi isi gasesc loc in piramida puterii. Libertatea de gandire si de exprimare,dublate de sentimentul raspunderii si al respectarii juramantului fata de popor sunt singurele ingrediente capabile sa articuleze mersul colectiv spre progres, civilizatie si bunastare.
Ce isi propune in schimb, stanga globalista? Pai in primul rand o mare resetare care urmareste demolarea Familiei, a Bisericii, a Culturii si nu in ultimul rand al Statului National, inlocuindu-le cu o puzderie de comunitati minoritare. Conceptul familiei traditionale este pulverizat in fluiditatea de gen si permisiunea casatoriilor LGBTQ, renuntarea la crestinism si acceptarea unui mare si stufos sincretism, renuntarea la patrimoniul traditional in favoarea melanjului multicultural si eliminarea oricarei forme de suveranism statal.

Ofensiva radicalismului de stanga, incepand cu Revolutia Franceza, care cu a ei Comuna din Paris a pus bazele comunismului, trecand la Revolutia Bolsevica din 1917 care a virusat ortodoxia si a exportat global teoria omului nou si ajungand astazi la Revolutia progresista promovata asiduu de urmasii Scolii de la Frankfurt din Europa occidentala si SUA, care ataca crestinismul in toate formele sale! Altfel, cum sa explicam refuzul mentionarii in Tratatul UE a radacinilor istorice ale lui Carol cel Mare care a Asezat principiile Bisericii la temelia constructiei civilizatiei europene!
In timp ce Occidentul asista neputincios la destructurarea vechilor valori, Vaticanul condus de iezuitul Francisc recunoaste casatoriile intre persoane de acelasi sex si gaseste temei istoric in acceptarea comunismului ca pe un salt firesc in societate. Ce sa mai zicem de imbecilitatea
unor universitari americani care vor sa-l scoata pe Shakespeare din programa pe motiv ca este misogin si defaimator rasial! Conceptul de “corectitudine politica” pare decupat din romanul lui Orwel, “1984” si nu este altceva decat o meta cenzura de sorginte bolsevica pentru a ascunde adevarul! Absurdul situatiei merge pana acolo incat studiourile Disney isi notifica publicul ca anumite desene animate lezeaza drepturile minoritatilor. Dezideratul suprem al stangii globaliste este proclamarea unui guvern mondial, a unei piete comerciale unice si a unei populatii amestecate, fara identitate patrimoniala si radacini culturale! Visul comunistoidului Kalergi este in plina desfasurare! Vestul care a cunoscut doar teoretic comunismul pare gata sa se arunce in bratele Chinei comuniste din dorinta de a pastra cea mai mare si ieftina piata de productie globala, nemtii si francezii vor sa reduca presiunile economice asupra regimului Putin, seduse de materiile prime si rezervele energetice ieftine, ne mai fiind atente la respectarea drepturilor omului! Sistemul care l-a propulsat pe Biden la Casa Alba, in coniventa cu gigantii tehnologici cenzureaza si ataca tot patrimoniul spiritual si cultural al crestinatatii! Singurii care stiu, pentru ca au trait pe pielea lor utopia stangii globaliste sunt esticii! Polonezii si ungurii si-au exprimat deja optiunea pentru suveranism si traditie crestina, insa asa cum s-au Asezat in pagina lucrurile dupa iesirea lui Trump din peisaj, as putea spune ca viitorul apropiat va fi dominat de curentele progresiste, frumos postulate, dar imposibil de concretizat! Comunismul nu a murit, s-a mutat insa in Occident!