1.9 C
București
2023 decembrie 1

China se pregateste de 6 ani pentru Razboiul Biologic

RECOMANDARI

- Advertisement -

Un raport al CIA, ajuns pe surse in redactia Daily Mail, concluzioneaza ca regimul de la Beijing se pregateste de sase ani, pentru al Treilea Razboi Mondial cu arme biologice si genetice, inclusiv coronavirus. Oamenii de stiinta chinezi au exersat manipularea bolilor „intr-un mod nemaivazut” se arata in document, dezvaluind strategia chinezilor de a folosi armele biologice ca “solutie de baza pentru victorie”, prezentand care ar fi conditiile ideale pentru a elibera o arma biologica si documentand impactul pe care l-ar avea asupra „sistemului medical al inamicului”.

Potrivit sursei citate, Beijingul a considerat potentialul militar al coronavirusurilor SARS inca din 2015 ca fiind ridicat, accentuand temerile asupra cauzei Covid-19, ceea ce ar confirma opiniile unor oficiali occidentali, care inca mai cred ca virusul ar fi putut scapa dintr-un laborator chinez.

Raportul CIA s-ar baza pe un studiu realizat de oamenii de stiinta ai Armatei Populare de Eliberare a Chinei si de oficiali din domeniul sanatatii, care au examinat manipularea bolilor pentru a produce arme virusologice cu impact controlat. Confirm raportului, surse guvernamentale spun ca acest subiect „ridica ingrijorari majore” cu privire la intentiile apropiatilor presedintelui chinez Xi Jinping, pe fondul temerilor tot mai mari cu privire la lipsa reglementarilor care ar permite monitorizarea activitatii din laboratoarele chineze.

Cercetarile citate in raport sustin ca armele biologice vor fi „arma de baza pentru victorie” intr-un al treilea razboi mondial.Oamenii de stiinta chinezi afirma ca astfel de atacuri nu ar trebui sa fie efectuate in mijlocul unei zile senine, deoarece lumina soarelui intensa poate deteriora agentii patogeni, in timp ce ploaia sau zapada pot afecta particulele de aerosoli. In schimb, ar trebui sa fie eliberat noaptea, sau in zori, cu „o directie stabila a vantului … astfel incat aerosolul sa poata pluti in zona tinta”. Intre timp, cercetarea mentioneaza, de asemenea, ca un astfel de atac ar duce la o crestere a pacientilor care necesita tratament spitalicesc, ceea ce „ar putea cauza prabusirea sistemului medical al inamicului”.

- Advertisement -

PE ACELASI SUBIECT

Ultimele stiri

Facebook